Građevinska firma

VUKŠA INŽENJERING D.O.O.

Naša firma uspešno posluje na teritoriji Beograda i važi za jedno od najuspešnijih porodičnih preduzeća u Srbiji.

Na temelju građevinske tradicije duge 35 godina konstantno razvija savremena rešenja u oblasti gradnje, istovremeno poštujući ustanovljene i proverene tehnike i primenu građevinskih materijala, pa se može pohvaliti primenom opeke – sendvič fasadnih zidova, što obezbeđuje maksimalan kvalitet.

Firma je osnovana kao građevinska zanatska radnja još 1975. godine, a od 2004. godine je registrovana kao društvo za građevinske poslove. Zahvaljujući proširivanju aktivnosti razvilo se u sistem koji obuhvata više funkcionalnih podcelina koje pokrivaju proces investiranja objekta, raseljavanja lokacije, projektovanje, gradnju i tehnički nadzor.

U našem sistemu je zaposlen visokokvalifikovan i maksimalno obučen kadar, koji ima dugodišnje iskustvo u obavljanju ovih poslova.

Kvalitetno | Sigurno | Povoljno

Od osnivanja do danas izgradili smo preko 300 000m2 poslovnog i stambenog prostora na teritoriji Beograda i Srbije, a kao investitori preko 40 000m2 poslovnog i stambenog prostora na teritoriji Beograda; neke od lokacija su: Objekti u Ul. Todora Dukina, Ul. Cankarevoj, Ul. Garibaldijevoj, Ul. Franca Rozmana, Ul. Vojvode Vlahović…Trenutnim aktivnostima obuhvaćeno je oko 65 000m2 poslovnog i stambenog prostora u izgradnji i delom u pripremi.

Trenutno smo okrenuti izgradnji objekata u Naselju Braće Jerković, Ul. Vojvode Vlahović, koja je jedna od urbanih lokacija u zoni grada koja je u razvitku kako za život, tako i za poslovanje.

Agenti u sektoru za marketing i prodaju nekretnina pružiće vam sve potrebne informacije, oni vrše direktnu prodaju, bez posrednika, a obučeni su tako da vam na najbolji način približe prostor koji prodajemo.

Podaci o firmi:

VUKŠA INŽENJERING D.O.O.

Vojvode Vlahovića 49v,
11010 Beograd
Matični br.: 17540793
Poreski br.: 103288531

Link ka APRu

Do danas, preko 4300 ljudi već živi u domovima koje smo im mi napravili.