O nama

Građevinska firma VUKŠA INŽENJERING D.O.O.

Naša firma uspešno posluje na teritoriji Beograda i važi za jedno od najuspešnijih porodičnih preduzeća u Srbiji. Na temelju građevinske tradicije duge 35 godina konstantno razvija savremena rešenja u oblasti gradnje, istovremeno poštujući ustanovljene i proverene tehnike i primenu građevinskih materijala, pa se može pohvaliti primenom opeke – sendvič fasadnih zidova, što obezbeđuje maksimalan kvalitet.

Firma je osnovana kao građevinska zanatska radnja još 1975. godine, a od 2004. godine je registrovana kao društvo za građevinske poslove. Zahvaljujući proširivanju aktivnosti razvilo se u sistem koji obuhvata više funkcionalnih podcelina koje pokrivaju proces investiranja objekta, raseljavanja lokacije, projektovanje, gradnju i tehnički nadzor. U našem sistemu je zaposlen visokokvalifikovan i maksimalno obučen kadar, koji ima dugodišnje iskustvo u obavljanju ovih poslova.

Od osnivanja do danas izgradili smo preko 300 000m2 poslovnog i stambenog prostora na teritoriji Beograda i Srbije, a kao investitori preko 40 000m2 poslovnog i stambenog prostora na teritoriji Beograda; neke od lokacija su: Objekti u Ul. Todora Dukina, Ul. Cankarevoj, Ul. Garibaldijevoj, Ul. Franca Rozmana, Ul. Vojvode Vlahović...Trenutnim aktivnostima obuhvaćeno je oko 65 000m2 poslovnog i stambenog prostora u izgradnji i delom u pripremi.
Trenutno smo okrenuti izgradnji objekata u Naselju Braće Jerković, Ul. Vojvode Vlahović, koja je jedna od urbanih lokacija u zoni grada koja je u razvitku kako za život, tako i za poslovanje.

Agenti u sektoru za marketing i prodaju nekretnina pružiće vam sve potrebne informacije, oni vrše direktnu prodaju, bez posrednika, a obučeni su tako da vam na najbolji način približe prostor koji prodajemo.

Do danas, preko 4300 ljudi već živi u domovima koje smo im mi napravili.

Stanovi u ponudi

Imamo preko 200 stanova u ponudi u Beogradu, na raskrsnici Beranske i Bulevara oslobođenja. U ponudi su garsonjere, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0 i 4.0 stanovi izrađeni po najnovijim standardima. Svi stanovi imaju građevinsku dozvolu, lift i podzemnu garažu.

Pogledaj stanove u ponudi

VUKŠA INŽENJERING D.O.O. Vojvode Vlahovića 49v, 11010 Beograd